הריון טרימסטר ראשון.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/10/2020 | 13:01 | מאת: יעל

היי, ב 6/8 הייתה לי ווסת אחרונה. בשבוע 6 פלוס 5 הלכתי לבדיקה אצל הרופא, ראה שק הריון ברחם, טרם שמעו דופק והעובר התאים לשבוע 5 פלוס 5. חזרתי כעבור 12 יום לבדיקה, כלומר בהיותי בשבוע 8 פלוס 3, יש דופק, גודל העובר מתאים לשבוע 6 פלוס 3. הרופא תיקן לי את גיל ההריון בשבועיים, אך האם זה ייתכן שעברו 12 יום והעובר גדל כביכול ב 5 ימים? הרופא אמר שייתכן והיה ביוץ מאוחר, אך זה גם מפליא אותי היות וביצעתי את בדיקת ההריון ממש אחרי 3 ימי איחור במחזור וכבר ראיתי הריון...האם עליי לדאוג שלמרות שיש דופק ייתכן וההריון לא מתפתח כמו שצריך?

כרגע ההריון תקין. אל תשכחי שמדידות של השק לפני הדופק הן פחות מדויקות. אחרי שינוי התאריך עקבי לראות שמתפתח תקין. זה מאוד נפוץ. לא מדאיג. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה