לפני הריון, אי סדירות מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/09/2020 | 00:34 | מאת: בת 31

שלום דר, אני חודשיים לאחר לידה שקטה. מעוניינת להכנס שוב להריון. החודש בייצתי סביב ה3/9 היה לי זקיק בגודל 21 ממ ב30/8. בדיקת דם יום אחרי( 31.8): fsh-9.6, E2-734, lh-7.4, progesterone-1.0 לאחר 5 ימים מהביוץ התחילו הפרשות בגוון חום ורדרד כ 6 ימים, כמו בהריון הקודם. אתמול בשבת בדקתי עם מקלון ויצא שלילי, המחזור לא הגיע. מזה יכול להיות?

לפעעים יכולה להיות הפרשה שונה סביב הביוץ. עצתי אלייך - אם הרית בקלות ואין בעית פריון, ובהנחה שקיבלת ייעוץ טרום הריוני לאחר הליד השקטה - שחררי את כל בדיקות הביוץ. הן רק מקשות והופכות את התהליך למאוד מלחיץ. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה