ערכתי ניסוי מתוך סקרנות 😅

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/08/2020 | 10:36 | מאת: מבולבלת

מחזור אחרון ב5.8 בין ה18.8 ל22.8 הייתה תקופה הפוריות.. כבר 3 ימים מסקרנות בודקת בשתן ראשון של בוקר ויש 2 פסים בבדיקת ביוץ, (אמנם לא חזקים לגמרי אבל ברורים), ושעה שעתיים אחר כך בדיקת ביוץ שלילית ברורה..(סתם עושה ניסויים מתוך סקרנות), למה זה קורה? 3 ימים, שתן ראשון בדיקה חיובית, ופיפי הבא כבר שלילי.

31/08/2020 | 10:38 | מאת: מבולבלת

מציינת שאני 6 ימים לפני מחזור, ובערך 10 ימים אחרי ביוץ

06/09/2020 | 11:46 | מאת: ד"ר סוזי אוברמן פרחי

מבולבלת שלום, ישנן שיטות שונות בשוק להערכת מועד הביוץ. אף אחת מהן לא אמינה באחוזים גבוהים. מומלץ נטילת חומצה פולית 3 חודשים טרם כניסה להריון ובתחילת הריון. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה