בדיקת ביוץ שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/08/2020 | 10:05 | מאת: חסוי

שלום. יש לי שחלות פוליציסטיות. הפסקתי ליטול גלולות לפני כ- 11 חודשים. מאז היו לי מחזורים של 70 יום ולא היה ביוץ. לפני חודשיים וחצי התחלתי לקחת פרימולוט נור פעמיים ביום למשך חמישה ימים והמחזור האחרון הופיע לאחר 35 ימים לבד ללא כדורים. השאלה שלי היא: בהתאם לתמונה המצורפת של בדיקות הביוץ הביתיות, האם התקיים ביוץ ? תודה מראש.

27/08/2020 | 14:31 | מאת: ד"ר סוזי אוברמן פרחי

שלום וברכה, לצערי אינני יכולה לראות תמונות מצורפות. ממליצה לפנות לרופא/ת הנשים מטפל/ת לצורך התייעצות.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה