מחזור אחריי הפסקת גלולות למטרת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/05/2020 | 17:07 | מאת: ענת

שלום רב, הפסקתי גלולות במטרה להיכנס להריון. קיבלתי את המחזור האחרון כמה ימים אחרי הגלולה האחרונה כמו שצריך, ומאז אנחנו מקיימים יחסים לא מוגנים- כל יומיים. עברו חמישה וחצי שבועות מאז הגלולה האחרונה, ועדיין לא קיבלתי מחזור. גם בדיקות הריון וגם בדיקות ביוץ יוצאות שליליות. בזמן האחרון רגישות בפטמות, עצירות, רטיבות בתחתונים ומין ריח לא נעים. כאבי מחזור ללא מחזור. לא יודעת אם הסימפטומים מופיעים בשל הפסקת הגלולות אחרי שלקחתי ברצף כבר 10 שנים, או בגלל משהו אחר.. מה אפשר לעשות?יכול להיות שהגוף עוד לא בייץ מאז הפסקת הגלולות? האם ניתן לזרז את קבלת המחזור? האם מעיד על בעיה או הריון לא תקין?

31/05/2020 | 10:52 | מאת: ד"ר ליבנה שפט-הלר

יכולה להיות אי סדירות קלה בוסת לאחר הפסקת גלולות . במידה ווסת היה סדיר לפני הגלולות - צפוי שיחזור להיות סדיר תוך חודשיים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה