מאוד חוששת לפני בדיקת דופק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/02/2020 | 18:03 | מאת: יעל

שלום, רקע: בת38, הריון ראשון, 5+3. בטא 14 ימים לאחר הזרעה היתה 174, לאחר 3 ימים 770, ולאחר 3 ימים 3,560. אחרי א.ס נרשם שהודגם שק הריון והודגם שק חלבון. בדיקת דופק עוד שבוע. שאלה: אין לי בחילות כמעט, לא היו הקאות בכלל, מעט רגישות לריחות, לא מרגישה הורמונלית או "רגישה", יש מעט התכווצויות ברחם, חולשה ועייפות, לא מרגישה בהריון כמעט. בכל מקום רשום שבחילות והקאות זה סימן להריון בריא.. אני מאוד חוששת שאולי משהו לא מתפתח כמו שצריך. האם ישנם מחקרים רפואיים שמדברים על כך? האם יש בדיקה שניתן לעשות בשלב זה על מנת שאוכל להרגע עד לבדיקת הדופק. אולי שוב בטא? בטוחה שהלחץ זה לא משהו טוב כרגע. תודה רבה!!!

שלום יעל לא בכל הריןו יש בחילות והקאות . הבטא מכפילה יפה ואין נוס מקצת סבלנות עד בדיקת הדופק. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה