רחם חד קרני ובעיית פיריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/01/2020 | 11:24 | מאת: רונית

שלום אני מאובחנת כבעלת רחם חד קרני ילדי לפני שנתיים עם ניתוח קיסרי אחרי היריון בסיכון גבוה ושמירת הריון מלאה כבר 10 חודשים מנסה להכנס להריון נוסף אך ללא הצלחה... האם יש קשר בין מום ברחם לאי פיריון ומה אני יכולה לעשות לגבי זה? אשמח לתשובה...

רחם חד קרני לא אמור לעכב פריון. ניתוח יכול לחיצור הידבקויות שיקשו על קליטה. פחות סביר אך בהעדר סיבה אחרת גשי לרופא שלך להערכה (ןוודא שאכן מבייצת ומתזמנת נכון יחסים) ושיקלו צילום רחם לוודא מצב החצוצרה שלך.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה