אסימטריה בחדרי המוח - סקירה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/10/2019 | 12:24 | מאת: נועה

שלום רב, אתמול ביצעתי סקירה של טרימסטר שני (שבוע 24+3) ונמצאה א-סימטריה בין חדרי המוח (4.4 מ"מ והשני 9 מ"מ). עליי להגיע לביקורת בעוד 3 שבועות. כמו כן, נמצא כי יחס הhc/ac הוא נמוך... רק 1.05. קיבלתי הסבר שכרגע זה בטווח התקין אך צריך לעקוב...ובכל זאת - מה יכולה להיות המשמעות של זה? מה הסיכון? תודה

שני הממצאים הם תקינים. אין משמעות לאסימטריה אם שני החדרים בטווח התקין. מאחר ותקין זה עד 10 ויצא לך חדר של 9 ממ' מומלץ לעקוב לוודא שאין מגמה של גדילה. מעבר לזה אין סיבה לחשש כרגע.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה