כאבי מחזור כשבועיים לפני המחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/09/2019 | 13:07 | מאת: שירה

שלום, בת 24 ב21.8 קיבלתי מחזור בפעם האחרונה. 10 ימים אחר כך- ב30.8 בצהריים קיום יחסים. צפי למחזור הבא: 17.9 המחזור שלי סדיר ומגיע כל 28 יום. ביום חמישי 4.9 (שזה שבועיים לפני המחזור הצפוי) התחילו לי כאבי מחזור חזקים מאוד, הכוללים כאבי גב תחתון ואגן+ תחושות שמזכירות מחזור באיזור הבטן. הכאבים נמשכו שלושה ימים ועברו. ומאז כבר יומיים שיש לי תחושה מוזרה בבטן + בטן קצת נפוחה. זה לא ממש תסמיני הריון+ מוקדם מידי לעשות בדיקה. מה זה יכול להיות? מעולם קודם לכן לא הרגשתי כאבי ביוץ או כאבי מחזור מוקדמים כל כך למחזור. רק ביום הדימום עצמו.

זה מאוד רחב. ייתכנו כאבי ביוץ, יכול להיות שהיה גופיף צהוב שדימם קצת וכאב יותר מהרגיל או ציסטה שחלתית. ולגבי התחושות כעת - הריון ומחזור מרגישים בהתחלה די אותו דבר. קשה לדעת מה המקור לכאבים בלי לבדוק אותך. אם זה לא עבר - גשי להיבדק.

09/09/2019 | 13:51 | מאת: שירה

ראשית תודה רבה על המענה המהיר! בהתחשב בנתונים- מתי אוכל לבצע בדיקת הריון ביתית/ בדיקת דם?

בדיקה ביתית החל מהאיחור בדיקת דם אפשר כבר כמה ימים קודם לכן

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה