בטא גבוהה מעט לחוצה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/09/2019 | 16:58 | מאת: כרמית

היי, רקע: קיבלתי מחזור אחרון ב29.7, אציין שכנראה מועד ההתעברות היה שבוע אחרי סיום המחזור מכיוון שזו הפעם היחידה שלא נזהרנו. לפי המחשבונים באימטרנט אני בשבוע חמש+4 אך אם אם בודקים לפי מועד הביוץ אני מניחה שזה מעט יותר. בכל אופן בבדיקה שעשיתי יצאה לי בטא של 30000, שזה ערך גבוה. עשיתי בדיקת אולטרסאונד נצפה הריון תוך רחמי עם שק הריון ועובר, אך עדיין לא נצפה דופק. האם הערך בטא גבוה מדי? ומה הסיבה שעדיין אין דופק אם כך? האם השבוע מוקדם מדי? אשמח לתשובה ממש בלחץ.

הערכים לא מדויקים וקשה להסיק על פיהם. המתיני שבוע וחיזרי על בדיקת האולטרה סאונד.

05/09/2019 | 17:37 | מאת: כרמית

האם יש משמעות לבטא גבוהה בשבוע 5? כמובן בת 26 ללא מחלות רקע, שאר הבדיקות תקינות. יש לי תור לאולטרסטאונד בעוד 10 ימים. צריכה מעט הרגעה.

05/09/2019 | 17:38 | מאת: כרמית

מה לגבי הריון מולארי?

בהריון מולרי הערכים גבוהים יותר. בשבוע 5 יש חפיפה גדולה של ערכים בין התקין ללא תקין ויש תמיד אפשרות של הריון מרובה עוברים לכן לא מקבלים החלטה רק על סמך ערך בודד.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה