בדיקות גנטיות ותזונה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

03/04/2007 | 20:43 | מאת: אסתי

1. אני בשבוע 9 (ממוצא תימני עירקי-ובעלי מרוקאי) עברנו בדיקת טיי זקס וכן 7 בדיקות גנטיות שנמצאות בסל של קופ"ח לאומית - האם יש בדיקות שמומלץ לוודא שעברתי ? מה עם SMA האם זו מחלה שאופיינית לעדה מסויימת? 2. אכלתי גבינת לבנה באבו גוש ובדיעבד נודע לי שיש להמנע מאוכל לא מפוסטר בהריון , איזה נזק יכול להגרם לעובר ? ואיך אדע אם נגרם נזק? תודה על התשובות.

ברכות על ההריון לגבי בדיקות גנטיות יש ללכת ליעוץ גנטי מסודר משום שההמלצות ניתנות לאחר קבלת פרטים שונים על המשפחה מוצא מחלות ודברים נוספים יש להמנע מאכילת מוצרי חלב לא מפוסטרים תמיד ולא רק בהריון אני לא בטוח אם הגבינות מאבו גוש לא מפוסטרות יש לבדוק את זה אם עבר זמן ואת בסדר אז נראה ששום דבר לא קרה בכל מקרה אם קיים חשש למחלת חום או מחלה זיהומית אחרת לפנות לרופא המטפל

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה