טיפול באספירין בשל משקל לידה נמוך

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/07/2019 | 15:59 | מאת: מיכל

שלום, אני בהריון שני. מכיוון שבהריון הקודם הבת שלי נולדה (שבוע 40+2) במשקל 2.6 ק"ג הגניקולוגית המליצה לי הפעם להתחיל נטילת מינון נמוך של אספירין החל משבוע 12. יש לציין שההריון הקודם היה תקין ללא רעלת או סכרת והלידה הייתה רגילה לחלוטין. שאלתי היא האם זהו אכן טיפול מקובל והאם בהתחשב בנתונים של ההריון הקודם הטיפול אכן רצוי?

בדכ נהוג לבצע ברור של נוגדנים ל APLA. אבל גם אם הם שליליים זה טיפול מקובל למדי, אך אינו מנדטורי.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה