......בדיקת סקירת מערכות מאוחרת......

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/03/2019 | 17:07 | מאת: אורטל

שלום, אני בשבוע 23+1 לפי וסת אחרונה היום עשיתי סקירת מערכות שניה והבדיקה יצאה תקינה. ממצאים נוספים לסקירה מכוונת: אורך תעלת צוואר 38 מ״מ צרבלום 23 מ״מ ‏BPD בגודל 51 מ״מ ‏HEAD cir בגודל 193 מ״מ ‏AB.cir בגודל 176 מ״מ ‏HC/AC 1.09 ‏Femur Length גודל 39 מ״מ הערכת משקל 500 גרם בנוסף כתוב היקף ראש מינוס 1.2 סטיית תקן, צרבלום מינון 1 סטיית תקן. רציתי לדעת האם תוצאות הבדיקה הגיוניות, האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת להביא את העוברית שלי לקצב גדילה טוב יותר ומה בכלל אומרים כל המספרים האלה שציינתי? תודה רבה מראש

זה תקין לגמרי. בהמשך מבצעים הערכות גדילה נוספות על מנת לראות קצב גדילה. כרגע אין צורך בהתערבות.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה