המשך קרישי דם ברחם לאחר לידה ורביזיו

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/02/2019 | 23:34 | מאת: בלה

היום אני 6שבועות לאחר לידה ועדיין עם קרישי דם.. הרופא רוצה לשלוח אותי למיון בבית חולים שילדתי.... השאלה היא מה ניתן לעשות במקרה שלי ? אולי כדאי לעשות גרידה מתוכננת או ניקוי ע"י החדרת מצלמה...בבית חולים אחר כמו אסותא...אני בחורה צעירה יש לי תינוק בבית ושני ילדים קטנים נוספים ...למה לתרתר אותי עם מיון וכו' רופא הסכימה להמתין עוד 10 ימים האם לא כדאי לקבוע כבר תור לניקוי מתוכנן בעוד 10 ימים.....?

באפשרות היא גרידה או היסטרוסקופיה (עם מצלמה) אבל קשה לי עזור לך לבחור. צריך לבדוק אותך ולראות את ממצאי ה US.

15/02/2019 | 11:14 | מאת: בלה

השאלה האם זה מסוכן עוד להמתין... הכוונה שאני צריכה לגשת לרופא נשים שלי בעוד שבוע ימים ורק אז אולי תתן הפניה לאסותא לאיסטרוסקופיה...ולחכות עוד שבועיים אחרי זה לתור... האם זה מסוכן וכדאי כבר עכשיו לבקש הפניה ולקבוע תור?.. דימום פנימי היא לא מצאה בבדיקה שהייתי אצלה חודש אחרי לידה..אבל מלא כרישי דם וצוואר הרחם פתוח ומשום מה לא מצליח להתנקות...האם מסוכן לחכות?

אם את לא מדממת פעיל לא רואה בעיה להמתין שבוע.

19/02/2019 | 18:12 | מאת: בלה

מדממת כמו מחזור באמצע....זה נקרא דימום פעיל?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה