הריון ראשון בגיל 34 בדיקות דם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/11/2018 | 09:42 | מאת: שובל

שלום רב, בהריון ראשון שהושג בivf עקב היפרפלזיה מולדת של האדרנל. באופן שגרתי רמות האנדרוגנים גבוהות וכרגע עם ההריון בחודש ראשון הטוסטסטרון ואנדרוסטנדיון התגברו פי 2 . האם זה צפוי? בנוסף מתי זה צפוי להפסיק להתגבר? חוששת מעליה דרסטית כי מלכתכילה זה גבוהה אצלי. אשמח למענה תודה רבה!

לא נזקקת לטיפול קודם לכן? את לא מטופלת בדקסמתזון? חסרה לי אינפורמציה

28/11/2018 | 16:00 | מאת: שובל

מטופלת בפרנדיזון ולמרות זאת יש עליה דרסטית.... אף פעם לא הצליחו לאזן אותי השאלה צפוי לקרות במצב החדש?

את צריכה את האנדוקרינולוג שלך. לרוב נותנים דקסמתזון וממשיכים עפי מין העבר. גשי לברר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה