בדיקות בהריון שנראות לי לא תקינות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/10/2018 | 08:40 | מאת: הדר

יתכן שלא היייתי ברורה אז אחזור שוב ואשמח לדעת האם יש פה משהו שדורש טיפול מיידי ושמסכן הריון? כשכל השאר תקין יתכן שעשו לי את הבדיקות שתן המעמיקות מכיוון שאני לאחר לידה שקטה בחודש 9 שעברתי עם סיבוך חבל טבור ויתכן שבדלל שעברתי הזרעה עם גונאל כדי להכנס? בקיצור רוצה לוודא שאכן אני לא אמורה להיות מוטרדת וחרידה מהבדיקות המון הומן תודה:) הופיעו לי 3 תוצאות שונות שהשבו את תשומת ליבי בבדיקות דם בהריון שבוע 7 שלקחתי 1. חלבון 30 מג 2. פי אייץ 8 3. UREA.UREALYTICUM-PCR תוצאה POSITIVE

לגבי ה PH חסר משמעות לגבי האוראופלסמה יש המטפלים ויש שלא. בכל מקרה זה לא מהווה סיכון כלשהו כעת . לגבי החלבון - הייתי רק חוזרת עלזה. במידה ועדיין יש חלבון - אז כדאי לבצע איסוף. בהצלחה!!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה