חשש להריון חוץ רחמי עזררה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/09/2018 | 21:35 | מאת: רואן

יש לי נפיחות בבטן והרגשתדופק חזק בבטןעליונה ביצעתי סיטי והתשובה רושם לעכירות השומן הפרוטינאלי חייבת לעבור עוד סיטי עם חומר ניגוד עכירות שומן פרוטינאלי האם זה קשור להריון חוץ רחמי בבטן אני לא בהריון מקבלת מחזור רגיל ב30/5 פעם אחרונה קימתי יחסי מין ללא חדירה בכלל רק שפשוף איברי מין ב3/7 ביצעתי בדייקת דם והתשובה היתה קטן מ 3 ומאז אני מקבלת מחזור רגיל רק חש לי נפיחות בבטן ודופק חזק חזק בבטן עליונה כמו גוש שפועם מעל הטבור כשאני לוחצת אני מרגישה כאילו משהו זז משעות הלילה מרגישה את הדופק כאילו מסתובב בבטן

כדי לשלול הריון מחוץ לרחם צריך בדיקת בטא להריון. לא סביר שזה קשור. בהצלחה

17/09/2018 | 23:16 | מאת: רואן

קיום יחסי מין אחרון ב30/5 ובדיקת בטא עדיתי ב3/7 התשובה היתה קטן מ3 בבדיקת סיטי שעברתי רשום שגודל רחם ושחלות תקין זה אומר שאין הריון רחמי או חוץ רחמי נכון ?!

נכון

17/09/2018 | 23:41 | מאת: רואן

תודה רבה זה הרגיע אותי קצת עוד שאלה אפ אפשר יש צורך לעשות עוד בדיקת בטא או לא צריך מ30/5 לא קיימתי יחסי מין בכלל אם ביצעתי את הבדיקה ב3/7 זה עבר זמן מספיק כדי לגלות הרמון ההריון בבדיקת דם?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה