ריבוי מי שפיר ועובר גדול

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/04/2018 | 18:22 | מאת: חגית

היי, שבוע 33. אחרי בדיקת גדילת עובר התגלה עובר גדול בשבוע וחצי ובמשקל 2.3 קג וכן ריבוי מי שפיר. עשיתי פעמייםצהעמבת סוכר 50 ויצא תקין. הרופא הפנה אותי לבדיקת מומחה היריון בסיכון גבוה,בדיקה מכוונת והעמסת סוכר 100. התורים שהצלחתי להשיג הם רק לעוד שבוע וחצי.השאלה היא כמה זה קריטי לבצע את כל הבדיקות שבוע וחצי אחרי שהרופא הפנה אותי. מהי הדחיפות במקרים כאלה.תודה רבה!

26/04/2018 | 20:12 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

שבוע וחצי זה סביר להעמסת סכור וסקירה מכוונת לעובר גדול וריבוי מים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה