המלצה לגבי ביקור בבית חולים. בהריון בסיכון גבוה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/04/2018 | 00:52 | מאת: אושר76

שלום. אני בת 41. הריון 5 ללא. הריונות קודמים היו הפלות מוקדמות, לידה מוקדמת שבוע 23 וגרידה שבוע 13. כעת שבוע 28+5. אבי מאושפז כבר שבועיים וחצי בעקבות דלקת ריאות שהסתבכה. מצבו מוגדר קשה מאוד. והיום הפך לקריטי. נמצא ביחידת מעבר מטיפול נמרץ. אני בשמירת הריון. מה ההמלצה הרפואית לגבי ביקור? בתוך מחלקת ריאות. כעת עבר ליחידת מעבר של טיפול נמרץ. יצא מטיפול נמרץ לילדה זו.

26/04/2018 | 19:43 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

אין מניעה מביקור של אביך כאשר את מובלת מהאוטו אליו בכסא גלגלים ובטיפול נמרץ אפשר לשים מסכה על האף והפה כדי שלא תיבדקי. כדאי לבדוק עם הרופא המטפל קודם . תרגישו טוב

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה