בדיקת הגנומיטי במקום מי שפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/02/2018 | 20:36 | מאת: דניאלה

שלום לכולכם, לאחרונה בשל החשש מבדיקת מי השפיר החלטתי לעשות את בדיקת NIPT בשם גנומיטי עליה קיבלתי המלצות מחברות מה עלי לבדוק מול החברה המבצעת? מתי כדאי לבקש את הבדיקה (באיזה שבוע)? תודה רבה

27/02/2018 | 21:10 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

NIPT ניתן לבצע החל משבוע 10 . חשוב להדגיש כי לא מדובר בבדיקה המחליפה דיקור מי שפיר , אלא בדיקת סקר. הבדיקה קובעת מה הסיכוי שלך להפרעות כרומוזומליות בעובר, ולא חד משמעית אם יש הפרעות כאלו בעובר. לגבי תסמונת דאון דיוק הבדיקה טוב .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה