התקפי חולשה ורעד בשבוע 29

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/01/2018 | 13:04 | מאת: איילת

שלום, עשיתי העמסת סוכר של 100, התוצאות תקינות מלבד תוצאה מאד נמוכה אחרי 180 דקות- סוכר 37.00. אחרי הבדיקה הרגשתי מאד רע- חולשה ורעד ואמרו לי שזו נפילת סוכר. עכשיו אני בשבוע 29, יש לי מדי כמה ימים התקפי חולשה ורעד ממש דומים, ואז אני אוכלת משהו מתוק וזה עובר. אציין שאני אוכלת ארוחות קטנות מדי שעתיים שלוש בדיוק, ועדיין זה קורה במרווחים בין הארוחות. האם המצב הזה הוא תקין או בעייתי? מה לעשות עם זה? יש לי תור לרופאה בעוד שבועיים, זה יכול לחכות?

ללכת לדיאטנית ולקבל מרשם לשלוש ארוחות ועוד שלוש ארוחות ביניים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה