מיעוט מי שפיר- שבוע 40

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/08/2017 | 11:58 | מאת: שרלי

שלום אני שבוע 40 ויומיים ובבדיקת מעקב שגרתי מצאו מיעוט מי שפיר של AFI 4.6. הרופא נשים הפנה למיון לשקול ליילד אבל אני חוששת ללכת כי בלידה הראשונה היה לי אותו הדבר וילדתי רק אחרי 3 ימים עם פרובס והיה סיוט. האם לדעתך אפשר להמתין עד שיתפתחו צירים טבעיים??

17/08/2017 | 12:16 | מאת: מימוש

שלום שרלי, קחי בחשבון שבלידה שניה הכל אמור ללכת הרבה יותר מהר. עצם העובדה שהגוף שלך כבר "עשה את זה פעם", הבשלות של שבוע 40, פלוס הזירוז- כנראה שהפעם יהיה ממש זריז...

הי שרלי מיעוט מים בהריון עודף מצריך השראת לידה. מסכימה שבד"כ לידה שניה הולכת מהר יותר ולרוב שלב הבשלת הצוואר מהיר יתר. כך או כך זו סיבה משכנעת להשראת לידה. אל תתלבטי. לידה קלה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה