ביופסיה בשל גושים בשד בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/07/2017 | 19:58 | מאת: עדי

שלום- אני בת 37 הבריון שבוע 20 נצפו בא"ס גוש בשד מאל לובורלי בגודל 1.5*.06 BIRADS A4 וגוש נוסף בבית השחי שמאל אני אמורה לעבוד ביופסיה TRU CAT והבנתי שזה עם הרדמה מקומית 3 שאלות בבקשה: האם ההרדמה יכולה להיות מסוכנת לעובר?(לדגומא בטיפולי שיניים בהריון נותנים הרדמה ללא אדרנלין) האם ידוע איזה חומר הרדמה מקבלים? האם יכול להיות סיכון לעובר בביופסיה באופן כללי כמו זיהום? תודה רבה

הי עדי ההרדמה היא מקומית ואינה בעייתית. סיכון לזיהום קיים אך מינורי. במקרים אלו השיקול לביצוע הפרוצדורה עולה בהרבה על הסיכון בה. שיהיה בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה