תרופות פסיכיאטריות והיריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/06/2017 | 10:22 | מאת: אורן

שלום וברכה אני גבר בן 29 נוטל מס' תרופות פסיכיאטריות והן: אביליפיי 5 מ"ג (תרופה אנטי פסיכוטית) לוסטרל 100 מ"ג (תרופה נוגדת דיכאון SSRI) למיקטל 250 מ"ג (מייצבת מצב רוח) שאלה קצת מוזרה - רציתי לשאול האם התרופות הנ"ל יכולות לעשות בעיות בפוריות והאם הן נמצאות בזרע ויכולות לגרום למום או בעיות כל שהן בילד שיוולד? תודה מראש, שבוע טוב

שלום אורן לא ידוע לי שתרופות אלו גורמות להפרעת פוריות אבל ממליצה לך להתייעץ עם המרכז לייעוץ טרטולוגי על מנת לקבל תשובה מפורטת יותר באשר להשלכות שלהן. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה