הריון מרובה עוברים (שלישיה)

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/04/2017 | 17:45 | מאת: שחר

שלום, גילינו היום בבוקר שאשתי בהריון עם שלישיה (ברקע גם יש סכרת סוג 2 במצב מאוזן). התור שלנו לרופא הריון בסיכון הוא רק בעוד שבועיים. מה תווך הזמן שבו שוקלים דילול עוברים? מה הסיכונים ללא הדילול ומה הסיכונים בדילול עצמו? האם מישהו מכיר רופא פרטי טוב באזור ירושלים? תודה רבה, שחר

שלום שחר בשעה טובה! אכן הנתונים המעטים שציינת מעידים על הריון בסיכון גבוה. הזמן לדילול הוא לרוב אחרי השקיפות . ראשית כי לעיתים עובר אחד יכול להיספג. שנית כדי לוודא שהשקיפות תקינה ואם אחד העוברים אינו תקין מדללים אותו. כמובן שצריך לדעת בכמה ששקים מדובר כי אז יש שיקולים נוספים. הסיכונים הם ארוכים וזה לא המקום לפרט אותם כי צריך לשבת עם שניכם ולהבין את התמונה המלאה. בהיותי יוצאת הדסה מכירה רופאים מצוינים בירושלים אבל לא בטוחה שיכולה לתת כאן שמות לרפואה פרטית. אתה מוזמן לכתוב לי במייל ואפנה אותך בשמחה [email protected] בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה