הערכת משקל - בטן עובר קטנה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/03/2017 | 10:04 | מאת: רות

שלום , אני בשבוע 30+5 ביצעתי הערכת משקל . ולהלן תוצאות המדידות : BPD 77 מ"מ מתאים לשבוע 31.1 HEAD CIR 280 מ"מ מתאים לשבוע 30.5 AB.CIR 231 מ"מ מתאים לשבוע 27.3 יחס HC/AC 1.21 FEMUR LENGTH 57 מ"מ מתאים לשבוע 30.1 גיל הריון US 29.6 הרכת משקל 1310 גר' ביומטריה והערכת משקל בוצעו לפי עקומות HADLOCK אחוזון 21 הטכנאית אמרה שהבטן של העוברית קטנה . ואני מאוד מאוד מודאגת. כל הבדיקות שביצעתי היו תקינות ( שקיפות , סקירה מוקדמת ומאוחרת ) האת יש מקום לדאגה ? מה עושים במצב כזה ? דואגתתתת מאודדד

27/03/2017 | 20:40 | מאת: ד"ר סג'א ענאבוסי מורה

שלום רות בעת שהבטן קטנה בשלוש שבועות אנחנו דואגים להתחלה של התפתחות עובר שהוא מתחת לאחוזון 10. ולכן את צריכה מעקב אחרי צמיחת העובר, וזרימות ..אולי עוד חוות דעת של אולטראסונד בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה