ממצאי הערכת משקל בשבוע 33+2

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/02/2017 | 13:26 | מאת: הדס

שלום רב, הנני בשבוע 33+2 עפ גיל מתוקן אולטראסאונד בבדיקת הערכת משקל שנערכה היום עלו הערכים הבאים: BPD 87 ממ HEAD CIR 321 ממ AB.cir298 ממ יחס HC/AC 1.07 אורך עצם הירך 63 ממ והערכת משקל 2300 גר אני מוטרדת בשל היקף הראש, האם ניתן לעשות משהו בשלב הזה? בדיקות נוספות? בברכה

15/02/2017 | 10:43 | מאת: ד"ר דנה אירגה

לא ניתן לענות בשלב זה על שאלתך לא ברור לי עפי הערכים לאיזה שבוע מתאימים הפרמטרים יש לעבור על הבדיקה ולהשוות לבדיקות קודמות אנא פני בהקדם לרופא הנשים המטפל לקבלת תשובה מקיפה וכן לגבי צורך בהמשך בירור עפי הנתונים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה