ילקוט

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

16/09/2007 | 12:29 | מאת: אירנה

צביקה שלום רב. בני מתלונן רבות שילקוט הבי"ס כבד מאוד וגורם לו לכאבי גב. האם כדאי להחליף את הילקוט לילקוט עם גלגלים? תודה מראש אירנה

אירינה שלום רב לשאלתך: כדאי לחשוב על האופציה של ילקוט הנישא על גלגלים בעיקר כאשר מדובר במרחק גדול של בי"ס מהבית . אם המרחק אינו גדול כדאי להתרכז במציאת ילקוט ארגונומי (קל, נצמד טוב לגוף,בעל כתפיות רחבות ) ולהקפיד על סידור נכון של הספרים בילקוט. בכל אופן, יש לבדוק האם כאבי הגב נובעים ממשקל הילקוט או מסיבה אחרת כמו : ישיבה ממושכת מול המחשב. בהצלחה צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה