אצבעות נרדמות

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

06/09/2007 | 14:23 | מאת: יעקב

שלום רב. כשאני יושב הרבה זמן מול המחשב, אני מתחיל להרגיש כמו "נמלים" באצבעות הרגלים. כמו שהאצבעות קצת נרדמות. האם זה קשור לישיבה מול המחשב, אם כן מה אפשר לעשות?

יעקב , שלום רב הרדמות באצבעות יכולה להיות קשורה לבעיות בזרימת הדם בעיות גב הגורמות להקרנה ועוד. חסרים לי נתונים הקשורים "לאופי ההרדמות של האצבעות" , גילך ועוד נתונים חשובים. בכל אופן, ישיבה ממושכת בעיקר אם הכיסא אינו ארגונומי והישיבה "מרושלת" אכן יכולה לגרום לתופעות מהסוג הזה. ממליץ: לקום לעיתים תכופות מהכיסא, לדאוג שקצה המושב לא גורם ללחץ על הירך, להשתמש בהדום לרגליים ולדאוג לכיסא ארגונומי. באתר של ארגוטיים תמצא הוראות לישיבה נכונה מול מחשב. הרבה בריאות צביקה כץ ארגוטיים

10/05/2008 | 23:19 | מאת: מייקל

ישנה תופעה שחוזרת על עצמה והיא הרדמות של הרגליים לאחר ישיבה של 20 30 דקות מה עושים ?

מנהל פורום ארגונומיה