בעיות גידים או עצבים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

28/06/2007 | 22:51 | מאת: תותי

שלום, אני סובלת מכאבם חזקים מאוד בשתי הידיים - מהכפות ידיים עד כמעט הכתפיים עם רגישות מיוחדת באמות. האורטופד נתן לי כדורים נוגדי דלקת וכדורים משכחי כאבים(ארקוקסיה) ואף אחד מהם לא עוזר. החליפו לי לי רוקסט פלוס ולקספו 8 וגם הם לא עובדים. הייתי אצל אורטופד נוסף היום שאמר שייתכן שזו לא דלקת בגידים כי אם משהו בעצבים, ושלח אותי לבדיקות אולטרסאונד כתפים, צילום עמוד שידרה צווארי ו EMG. כמו כן נשלחתי לריפוי בעיסוק - סדים ובדיקה ארגונומית. האם תוכל לומר לי מה יכולה להיות הבעיה? אגב, בערב הכאבים גוברים, מדוע זה? אשמח אם תוכל להגיד לי מהן האפשרויות שיכולות להיות, ברור לי שלא ניתן לבצע אבחנה באינטרנט אך לפחות שיהיה לי כיוון. תודה רבה תותי

תותי, שלום רב את הנתונים החשובים ביותר, מבחינתי , לא ציינת: מה עיסוקך? כיצד התפתחה הבעייה? אלו פעולות או תנוחות מחמירות אותה? על פניו, הרופא מעוניין לכסות את האפשרויות שיכולות להשפיע על התפתחות בעייות בגפיים העליונות: הקרנת כאב מהצווואר, הקרנת כאב מהכתפיים או בעייה מקומית באמות וכף היד. הוסיפי לי את הנתונים החסרים ואוכל לתרום לך מידע יותר מדוייק. בקשר לכאבים בערב או בלילה או במנוחה : אופייני למצבים דלקתיים של הרקמות בגוף. הרבה בריאות צביקה כץ ארגוטיים- יעוץ ופתרונות ארגונומים בע"מ

מנהל פורום ארגונומיה