ישיבה בנסיעות

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

23/06/2007 | 13:13 | מאת: מוטי

היי אני נוסע הרבה לחו"ל מהעבודה, תוכל להמליץ לי איך להסתדר בטיסה כך שזה יעבור לי הכי נוח שאפשר

היי מוטי להלן כמה טיפים לטיסות: 1. תסתובב כמה שיותר בזמן הטיסה, ככול שתשב יותר, הגוף יסבול יותר. 2. תבצע הרבה תרגילי מתיחות בזמן הישיבה. 3. כוון את משענת הכיסא לזווית 110 מעלות והשתמש בכרית התומכת בצוואר. 4. תגלגל שמיכה והנח אותה בין הירך לשוק בחלק האחורי, דבר שיצור הגבהה לברכים לעומת האגן. (זרימת דם טובה יותר). 5. אם הרגלים לא מונחות היטב על הרצפה השתמש בהדום או בהגבהה אחרת. 6. אל תניח שום דבר ליד הרגליים ובצע מתיחות לכפות הרגליים כל הזמן. 7. תגלגל שתי שמיכות והנח אותן בשני צידי הגב, דבר שיאפשר תמיכה לגב התחתון, אולם לא יפגע בעומק המושב. 8. תנסה לשבת ביציאת החירום, שם יש יותר מקום לרגליים. 9. תרבה בשתייה כגון מים ומיצים ופחות משקאות מייבשים כגון אלכוהול. צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה