כסא מותאם

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

30/05/2007 | 11:40 | מאת: אמיר

צביקה שלום הייתי מעוניין לדעת איך להתאים כסא לעמדת עבודה בעמידה וישיבה באותו הזמן?

אמיר שלום כסא מותאם לעמידה וישיבה הינו כסא מוגבה עם כמה עקרונות כאשר העובד צריך להיות מסוגל לעבוד בישיבה או בעמידה כרצונו. -רוחב המושב 40 ס"מ לפחות. - משענת גב בעלת מתאר לאורך ולרוחב. -מושב מכוסה בבד נושם שאינו מחליק. - ריפוד למושב בעובי של כ- 2-3 ס"מ. כשהמקום מוגבל, חשוב שיהיה כסא שיכול להתקפל כלפי מעלה ולהישאר סגור ללא הפרעה. כמו כן חשוב לוודא שיש לכסאות משענות גב. כשיש לבצע את העבודה בעמידה בלבד, צריך שיהיה כסא למטרת מנוחה בהצלחה צביקה כץ- ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה