כרית שינה מומלצת?

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

06/04/2007 | 12:10 | מאת: אביגיל

שמי אביגייל ואני מעוניינת לדעת מה רצוי: לישון על כרית אחת או ללא כריות ואילו כריות מומלץ אם כן

אביגייל, שלום רב ראשית, הסבר קטן: אם נסתכל על הצוואר שלנו במבט מהצד, נבחין בקשת שיוצרות חוליות עמוד השדרה. במצב ישיבה ממושכת או שינה אנו מעוניינים לתמוך בקשת זו ולכך נועדה הכרית. גובה הכרית תלוי במבנה הצוואר והקשת ומידת הנוחות שלנו. אנשים עם בעיות בחוליות הצוואר, סחרחורות וכד' יזדקקו לכריות בגובה שונה, כך שהשונות יכולה להיות גדולה מאדם לאדם. אנו זקוקים לכרית למעשה, רק בשכיבה על הצד או על הגב , כמובן. גם בחירת סוג הכרית ( נוצות, לטקס, טמפור וכד' )הינה מאוד אישית ודורשת התנסות, ראשית בחנות ואח"כ , מספר ימים בבית.

מנהל פורום ארגונומיה