כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

04/05/2007 | 17:18 | מאת: מירב

היי צביקה אני עובדת כמלצרית וכבר במשך תקופה יש לי כאבים בירידת ועליית מדרגות, כאב לאחר שאני עומדת ולפעמים בלילה. אחרי משמרת של כ 8 שעות יש לי אפילו נפיחות בברכיים ככה שאני צריכה לשבת ליישר אותם ולהרים. תעזור לי....

שלום מירב!!! אני מצטער לשמוע שאת כל כך סובלת לפני כל ההמלצות שלי אני ממליץ לך לפנות לאורטופד כי נראה שמדובר בבעייה רפואית שצריך לטפל בה. תראי, במידה והעבודה שלך פוגעת בברכיים אז אני חושב שיש צורך לשקול החלפת עיסוק או לפחות לעבוד עם נעלים טובות ובמידת הצורך עם מדרסים כיוון שאת עוסקת בעבודה פיזית. המדרסים יעזרו לך במידה ויש לך כפות רגליים שטוחות או גבוהות.( כל זה יבדק ע"י האורטופד או הפיזיוטרפיסט). מלבד ההמלצות הרשומות מעלה, ניתן להיעזר בכדורים נוגדי דלקת וכאב, משחות מקומיות או ג'ל מקומי כדוגמת הפרסקינדול, ברכייה אלסטית, תוספי מזון המכילים גלוקוזמין+כונדרואיטין סולפט, כדורים. ( כל זאת באמצעות הרופא המטפל) בהצלחה צביקה-כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה