אופניים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

06/04/2007 | 09:46 | מאת: יוסי

שמי יוסי והתחלתי לרכב לאחרונה על אופניים והייתי מעוניין לדעת את מידות הכסא או היכן אני יכול לקבל מידע על כך...תודה

יוסי , שלום רב קיימים מספר סוגי כסאות ( מוצרי מדף ) לרוכבי אופניים. הכסאות שונים בצורתן החיצונית ובמידת הרכות אותן הן מספקות לרוכב. קיימת חשיבות גדולה בהתאמה של המושב למבנה האגן כיוון, שאנו מכירים פגיעות אופייניות, הנובעות מחוסר התאמה, בעיקר בקרב רוכבים מקצועניים. הייתי ממליץ לך להיכנס לכל אתר המתמחה בתחום הנ"ל ולקבל ממנו אינפורמציה נוספת לגבי האפשרויות העומדות לפניך. בכל מקרה, אל תקנה לפני שתתנסה בנסיעה קצרה עם מספר סוגי כיסאות.

מנהל פורום ארגונומיה