קניית מזרון

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

06/04/2007 | 09:45 | מאת: אלה

אני ובעלי מעוניינים לקנות מזרון והיינו רוצים לדעת כיצד לבצע את הרכישה בצורה נבונה ואילו בדיקות כדאי לבצע לפני הרכישה

שלום רב, אכן שאלת שאלה שמטרידה רבים וטובים, איזה הוא המזרן האידיאלי? לצערי, אין תשובה חד משמעית לכך, כיוון שאנו שונים אחד מהשני במבנה הגוף, ביציבה, במשקל וכד' ,ולכן התגובה שלנו לאותו מזרן תהיה שונה. בשווקים ניתן למצא שני סוגים עיקריים של מזרנים- בעלי דרגות קושי וקפיציות שונים. עצתי היא, להגיע לחנות, להתמקד בסוג מסויים של מזרנים הנוחים לי יותר, ומהם לקחת להתנסות בבית, בתנאי שיש אפשרות להחלפה. יש לזכור , שקיימת תקופת הסתגלות לכל מזרן בת כמה ימים. אגב, קיימת אפשרות סבירה, שלא תהיה דיעה דומה לך ולבעלך.. וגם לזה קיימים פתרונות...

מנהל פורום ארגונומיה