בחירת כסא מחשב

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

29/12/2015 | 23:29 | מאת: אודי

שלום רב, אשמח לדעת מה צריך להיות עומק המושב של כסא מחשב ארגונומי. כיצד ניתן להתאים את עומק המושב לגובה היושב? שמעתי שתי תשובות סותרות. האחת, מרחק של 4 אצבעות בין השוק לקצה המושב. השנייה, קצה המושב צריך להגיע עד לשוק עצמה כלמור באורך הירכיים. אשמח לתשובה בעניין . תודה מראש

אודי , שלום 4 אצבעות זה קצת מוגזם. רווח קל ( 2 אצבעות לא יותר )בין המושב לברך שאתה יושב צמוד למשענת המותנית. רווח גדול מדי יגרום לחוסר נוחות כמו גם ברכיים צמודות למושב בהצלחה צביקה כץ ארגוטיים

30/12/2015 | 00:11 | מאת: אודי

תודה על המענה. אז לשבת זקוף כשהרגליים ב 90 מעלות ולמדוד 2 אצבעות בין המושב לשוק?

אכן, כן

31/12/2015 | 20:01 | מאת: אודי

מנהל פורום ארגונומיה