כסא ברכיים יציבון של דובל

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

09/12/2015 | 17:55 | מאת: שואל

מה דעתך על כיסא ברכיים מסוג יציבון של "דובל", זה טוב עבור הגב,ברכיים רגליים או דופק אותם?. כתוב שאחרי שמתרגלים אפשר לשבת כרגיל עליו ושהוא לא דופק את הברכיים בגלל שיש מרווח ורק אם מתקדמים כדי לא ליפול אז יש חיכוך. תודה.

שלום רב כיסא זה מספק יציבה טובה לגב התחתון ושומר יחסית על קשת טבעית של האזור המותני. לגבי הברכיים, הבעייה היא לא החיכוך, אלא זווית הברכיים. מכאן, שממליץ להשתמש אבל יש לבצע הפסקות מדי פעם לקום ולשחרר את ברכיים. מעבר לזה, הייתי משלב עם כיסא ארגונומי טוב קונבציונאלי. השילוב בניהם, זאת המלצתי בברכה צביקה כץ ארגוטיים-ייעוץ ארגונומי

03/07/2019 | 21:31 | מאת: יציבון

מה נקרא כסא ארגונומי טוב קונבציונאלי?

מנהל פורום ארגונומיה