שולחן עבודה לגינה לילד

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

12/05/2015 | 22:34 | מאת: אמיר

שלום, אני מתכנן תחנת עבודה לילדים בחצר - משטח עליו שותלים עציצים, זורעים משטחי זריעה וכיו"ב. מדובר בילדים בגילאי גן חובה (5-7) האם KNUCKLE HEIGHT ממוצע יהיה נמוך מדי? 45-48 ס"מ מהרצפה? תודה רבה על העזרה

אמיר האם אתה מתכנן לישיבה/עמידה או לשניהם ? במידה וזה שולחן עמידה: 15 ס"מ לערך מתחת לגובה מרפקים במצב עמידה לילד הגבוה. ישיבה: 15 ס"מ לערך מתחת לגובה מרפקים מהקרקע בזמן שהם יושבים והרגלים מונחות בחופשיות על הקרקע. בברכה צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה