בעיה בגידים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

30/07/2014 | 22:57 | מאת: יגאל

ערב טוב, . מזה כמה שבועות שאשתי סובלת מכאב שמקורו בגיד הכתף. היינו אצל אורטופד אחד שהמליץ על תרופות ואצל אורטופד נוסף שאמר שהכי טוב זה לנתח. בתי בדקה גם ואמרה שיש פתרון נוסף עם בלון ששמים בכתף ואני רוצה לשמוע בבקשה פרטים על הטיפול הזה.

יגאל, שלום רב שאלתך נתאימה לפורום אורטופדיה. אנו עוסקים בארגונומיה ובמניעת פגיעות בגידים ובשרירים על ידי התאמה נכונה של סביבת העבודה וסיגול הרגלי עבודה נכונים.ץ הרבה בריאות צביקה כץ פיזיותרפיסט יועץ ארגונומי

מנהל פורום ארגונומיה