עבודה מול מחשב - גובה שולחן והתאמת כסא

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

22/07/2014 | 09:23 | מאת: אבי

שלום, אני סובל מאד מכאבים בפרקי הידיים בעיקר מעבודה רבה מול מחשב ורוצה לבחון ולהתאים את סביבת העבודה שלי במשרד - אך לא מצאתי בכל ההמלצות שיש ברשת התייחסות ברורה וחד משמעית לגובה שולחן מומלץ (הגובה שלי הוא 185 ס"מ) על מנת שאוכל להתאים את גובה ומבנה הכסא (גם כאן יש המון המלצות, חלקן סותרות). אודה על עזרתך

אבי, שלום רב גובה המשטח העליון של השולחן נקבע ע"פ גובה המרפקים מהקרקע. לשם כך עליך לשבת כאשר רגליך מונחות על הקרקע בנינוחות (שנה את גובה הכיסא בהתאם לצורך ) ומכאן עליך למדוד את גובה החלק התחתון של המרפק מהקרקע.הגובה שתקבל הוא גובה משטח העבודה. בברכה צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה