כאבים באשכים ולחץ במפשעות

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

31/03/2014 | 20:17 | מאת: מוטי

היי, כבר תקופה שיש לי כאבים באשכים, מן לחץ תחושה לא נעימה, גם במפשעות. אין תיעוד לבקע במפשעות, נמצא וריקוצליה בדרגה שלא אמורה להכאיב ודווקא בצד הפחות כואב לי - שמאל. עלה ההשערה שאולי מדובר בגיד שעובר באיזור וגורם לכאבים. אני נוהג ללכת כבר שנה כל יום, לא מפספס אף יום כמעט. לפני שבועיים הפסקתי ל-6 ימים ולא ראיתי שינוי אז המשכתי. האם יכול כאב סטטי עמום באיזור יכול להיות כתוצאה מבעיה בגיד? האם כדאי להימנע מפעילות ספורטיבית שמערבת את הרגליים? תודה

מוטי שלום רב קשה לדעת מהנתונים שנתת על מקור הבעייה. האם הכאב מחמיר בפעילות גופנית? האם אתה רוכב גם על אופניים ? האם מתיחה של הגידים במפשעה מחמיר את הכאב ? בכל מקרה, הכי טוב לפנות לכירוג או אורטופד שבבדיקה פשוטה יעלה על מקור הבעיה. בברכה צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה