שולחן עמידה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

15/09/2013 | 09:19 | מאת: קרן

שלום, אני מתכננת לבנות שולחן עבודה שאוכל לעבוד עליו בעמידה ולא ישיבה. מה הם הקריטריונים שאני צריכה לקחת בחשבון? על פי גובה המרפקים? עם הטייה כלשהי? השולחן ישמש לכתיבה ועבודת מחשב. בתודה מראש :)

קרן, שלום רב גובה מרפקים בהחלט נכון ומתאים. קחי בחשבון גובה נעליים. בכל מקרה הייתי בודק עלות שולחן חשמלי מתכוונן. העלויות ירדו וניתן למצוא שולחנות חשמליים במחיר סביר כך שכל עניין המידה הסופית אינו קריטי. בהצלחה צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה