ארגונומיה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

12/07/2013 | 08:31 | מאת: מ.ו.

שלום, יש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה ואני חושבת על לימודים של ארגונומיה. יש לי כמה שאלות ואשמח להתייעץ איתך. אין לי רקע ברפואה. האם הלימודים האלו בלבד מספיקים כדי שאני אוכל לעבוד בתחום ? האם יש ביקוש במגזר פרטי / ציבורי ?

שלום רב תודה על פנייתך. נשמח אם תפני למשרדנו בטלפון 035322117 או במייל [email protected] על מנת שנוכל לבדוק את האפשרות על פי הרקע המקצועי שלך. בברכה צביקה כץ מנהל. ארגוטיים ייעוץ ופתרונות ארגונומים בע"מ

מנהל פורום ארגונומיה