כאבים בהקלדה עיוורת

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

03/04/2013 | 13:11 | מאת: מיקי

שלום רב. לפני כחודשיים התחלתי ללמוד (עצמאית) הקלדה עיוורת, ואני מנסה לעבור להקליד רק באופן כזה. אלא שבינתיים התחילו לי כאבים בידיים בזמן ההקלדה בשיטה הנ"ל. הבנתי שאני עושה טעות שאני משתמשת במקלדת רגילה, ועדיף מקדלת ארגונומית? העלויות שלהן עצומות, אני לא יכולה להרשות לעצמי כרגע רכישה כזאת. סה"כ, אני מקלידה כשעה - שעתיים ביום, לא יותר, ואין לי בעיה לקחת כמה הפסקות שאני רוצה, אשמח לכל עצה שיכולה לעזור לי להבין איך להשתמש נכון יותר במקלדת, או איך להשיג משהו מקלדת סבירה שלא תהרוס לי את הידיים. תודה רבה.

מיקי, שלום רב יש צורך לבדוק מה המקור לכאבים. האם באופן בו את מחזיקה את האצבעות בין פעולה לפעולה, מנח הזרועות אולי או שהמקלדת לא מתאימה. תוכלי לפנות אלינו ולהתנסות במשרדנו במספר מקלדות שונות ולבצע אבחון ראשוני של המקור לבעיה. בברכה,צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה