תאורה בריאה לשולחן לימודים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

01/04/2013 | 10:49 | מאת: סטודנט

שלום, איזו מנורת שולחן מומלצת לסטודנטים על מנת למזער בעיות שונות. הרי יש המון גוונים, סוגים, לד, לא לד וכו'... אשמח לשמוע תובנות בעניין. לאחרונה העיניים שלי מתעייפות מהר מאוד בזמן ישיבה בשולחן הלימודים ולעניות דעתי זה קשור למנורה שלי.

שלום רב תאורת לד יכולה לגרום לסנוור ישיר ולא נעים במידה והיא מכוונת באופן לא נכון. ממליץ על תאורה כללית יותר מגוף תאורה הממוקם גבוה יותר ומפזר את האור בצורה אחידה. בברכה, צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה