כאבי כתפיים וצוואר

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

24/01/2013 | 17:59 | מאת: ציפי

המזרן שלום קניתי מזרן ב-7000 ש"ח אחרי כשבדקתי והיה לי נוח , סובלת מכאבי צוואר וכתפיים,קניתי גם כרית אורטופדית ועדיין לא נוח לי ויש לי כאבים מה יכולה להיות הסיבה?האם זה או הכרית שלא מתאימים?

ציפי, שלום רב ראשית את צריכה לבדוק האם אין לך בעיות צוואר ללא קשר למזרן/כרית או שזו תופעה חדשה שהופיע במקביל לשימוש במזרן. לטעמי, "האשמה" לא במזרן/כרית לאור העובדה שהיה לך נוח בשלב הבחירה. אם לא עבר זמן רב מאז התחלת בשימוש ממליץ לך להמתין עוד קצת. בכל אופן עלייך לבדוק האם אין גורמים אחרים הקשורים לכאבים כגון ישיבה ממושכת מול מחשב. בברכה צביקה

מנהל פורום ארגונומיה