מיקום שולחן דחוף

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

23/05/2012 | 13:27 | מאת: לילי

רוכשים לי שולחן ארגונומי למשרד איפה מומלץ למקם את המסך? יש אופציה מול החלון ואז האור יפנה חלקית למסך. או מנוגד לחלון שהאור יפנה לחלק האחורי של המסך ולא לחלק הקדמי אבל אני אפנה לחלון בגופי..

שלום רב בשום אופן אופן שהחלון ימוקם בתוך שדה הראייה שלך כאשר אתה מתבונן בצג במיוחד אם מדובר על כניסת אור גדולה ( מערב, דרום או מזרח בבוקר ) אלא אם אתה ממסך אותו עם צילון או וילון. עדיף שהחלון ימוקם מצידך או מאחוריך אם אין ברירה רק לשים לב שאין השתקפויות. בהצלחה צביקה

מנהל פורום ארגונומיה