כרית לשינה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

04/05/2012 | 22:40 | מאת: גל

שלום ד?ר גילי 18, ורציתי לשאול אם יש כרית או הנחייה מסויימת לאנשים שישנים על הצד? לפעמים יש לי כאבי צוואר וכתפיים כשאני קם בבוקר. כמו כן, מזרן עדיף קשה או רך במצב שלי? תודה

רז, שלום רב הכרית שתבחר אמורה לאפשר לך לתמוך את הצוואר כך שתרגיש שקיימת תמיכה טובה והרפייה לשריריהצוואר. החומר, הגודל, דרגת הקושי וכד' תלוייה במבנה הצוואר הספציפי שלך. עצה פשוטה- גש ונסה מספר סוגים עד שתמצא מה מתאים לך. בברכה צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה