בחירת כסא דחוף

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

28/04/2012 | 18:56 | מאת: לירון

שלום אני עובדת מול מחשב 8 וחצי שעות בערך. יש לי כאבים חזקים בגב תחתון כתוצאה מהישיבה. בלי קשר אני סובלת גם מבעיות צואר. האם עדיף שיזמינו לי כסא רגיל כמו שיש לי ונוח לי איתו הוא מתכוונן והכל? או שעדיף כסא מנהלים שחור גדול שהוא גבוה ואפשר להניח עליו את הצואר האם כסא מנהלים שחור גדול מומלץ לישיבה ממושכת או שלא?

לירון, שלום רב רצוי שמשענת הכיסא תהיה גבוהה למרות שבדר"כ אין אפשרות להניח את הצוואר על משענת הכיסא בזמן עבודה מול מחשב. לגבי כיסא מנהלים: תלוי מאוד במבנה שלו. ישנם ארגונומים וישנם כאלו שלא. בברכה צביקה

מנהל פורום ארגונומיה